Muut

Ennen / jälkeen: Selvitä oleskelutila ja liitä se keittiöön

Ennen / jälkeen: Selvitä oleskelutila ja liitä se keittiöön


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vaikea kuvitella, että näiden antelias ja hyvin harkittujen kerrosten takana oli kerran piilossa vanha ja huonosti järjestetty asunto, joka koostui hieman eristetystä keittiöstä, erittäin ahtaasta kylpyhuoneesta, turha käytävä ja kapea pukuhuone. Tämä 65 m²: n asunto, jonka arkkitehtuuri Akram Ben Abderrazak ja sisustusarkkitehti Philippe Carrillo Créateurs d'Intérieur -ryhmästä ovat tarkistaneet ja korjanneet kauniilla harmaan ja valkoisen variaation kanssa, luovat nykyaikaisen ilmapiirin suunnittelijahuonekaluillaan, joissa on tiukat linjat. Löytöjä kuvissa! alue: 65m² budjetti: 1600 € m²

Hyvin harkittu ystävällinen keittiö


ennen: Hajoava ja ajan kuluessa kulunut keittiö ei enää vastaa omistajien odotuksia, jotka haluavat selventää asuintilaa ja saattaa sen yhteyteen keittiöön.

jälkeen: Asettelun ytimessä keittiö on nyt osa sisustusta, jossa on uutta hienostuneisuutta, joka on erittäin miellyttävä asua. Kautta läpi, keittiö aukeaa nyt olohuoneeseen hyvin leikatun kaksoiskaaren avulla. Tämä toimenpide antoi mahdolliseksi päästä eroon käytävästä ja tarjota mukavan aukon. Huoneen asetteluun, joka on paljon loogisempaa ja joustavampaa, liittyy sisustuksen yksinkertaistaminen, jota suositaan vaaleanharmaan, antrasiittiharmaan ja valkoisen sävyinä. Näin arvostettu harmaa tekee keittiöstä loistavan tuhannella valolla! Väärä katto luotiin mahdolliseksi piilottaa näkymättömiksi joutuneet putket ja tuuletuskanavat. Mielenkiintoinen kärki, joka erittäin vaurioituneessa katossa antaa mahdollisuuden välttää laastarien jatkumista ja nähdä halkeamien toistuminen muutaman kuukauden kuluttua. Lopuksi, tämän remontin kaikki haasteet olivat vähentää pistettä, joka on tyypillistä huoneille vuosisadan alun rakennusten aikana. Poistettu, se antoi mahdollisuuden luoda huomattava työsuunnitelma ja runsas asuintila.

Järjestä välilyönnit



ennen: Tässä XIX-luvun lopun asunnossa jakauma oli pysynyt vanhojen asuntojen jakautumisena. Järjestys satunnaisia ​​huoneita, mukaan lukien mm. Pitkä, tumma käytävä, joka johtaa yksityisiin ja teknisiin huoneisiin, ja iso olohuone-ruokasali, jossa on takka, valaistuina.

jälkeen: Väliseinä katosi ja kaaret leikattiin, tila leijuu ja huone tuuletetaan. Tämän intervention avulla omistajat voivat nyt ihailla olohuonetta ja sen kaunista takkaa, joka on pukeutunut mustana keittiöstä. Sisäänkäynnissä peilijulkisivun kaapin asentaminen maksimoi tehokkaasti tämän alueen, joka on usein huonosti optimoitu. Puusepän taitavasti tarttunut parkettilattia mahdollisti ala-aidattujen väliseinien jättämien aukkojen täyttämisen ja loi tilan älykkäästi rajaksi. Philippe Carillo ja Akram Ben Abderrazak, kollektiiviset sisustussuunnittelijat