Hyödyllinen

Ennen / jälkeen: Muuta makuuhuone valoisiksi ja design-kylpyhuoneiksi

Ennen / jälkeen: Muuta makuuhuone valoisiksi ja design-kylpyhuoneiksi


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1900-luvun alussa rakennetuissa asunnoissa on erityisen tärkeää, että olohuoneet (olohuone, ruokasali, makuuhuoneet jne.) Suositaan keittiön ja kylpyhuoneen vahingoksi. Yksilöllinen wc-tila, sellaisena kuin tiedämme sen tänään, on viimeaikainen keksintö, joka ei näytä siltä, ​​kuin vanhan vuoden kylpyhuoneista! Tässä kauniissa huoneistossa Pariisin Monceaun alueella entiset omistajat ovat päättäneet pitää vanhan kylpyhuoneensa, pienenä ja ei kovin käytännöllisenä. Kun nuori pari ostaa asunnon, pariskunta päättää heti rakentaa kauniin kylpyhuoneen, valoisan, hyvin harkitun ja riittävän tilavan liikkuakseen helposti. Sivusto on uskottu Texier & Soulas -järjestölle, joka toteuttaa muutaman viikon aikana erinomaisen valon kylpeneen kylpyhuoneen.

Teknisten rajoitusten käsittely

ennen : Kun Sophie Texier ja Emilie Soulas vierailevat tässä suuressa Haussmann-tyylisessä huoneistossa ensimmäistä kertaa, he huomaavat nopeasti, ettei mitään ole muuttunut vuosien varrella: sähkö, huoneiden kokoonpano ja sisustus ovat pysyneet jäätyneinä aikaa. Uudet omistajat haluavat suuren perheen kylpyhuoneen, jossa kaikki voivat rentoutua. Nykyinen wc-tila on itse asiassa hyvin pieni eikä ole kovin toiminnallinen. Sivuston perusteellisen tutkimuksen jälkeen molemmat sisustussuunnittelijat päättivät poistaa yhden makuuhuoneista - joita parilla ei ollut käyttöä - muuttaakseen sen kylpyhuoneeksi. Teknisiä rajoituksia on monia, koska sinun on tehtävä vesiliitännät vääristämättä alkuperäisiä arkkitehtonisia elementtejä! Texier & Soulas -järjestön perustajat päättävät myös muuttaa tähän uuteen wc-tilaan johtavia pääsyjä: kolmen oven on liikaa, ja kaksi nuorta naista päättää tuomita kaksi heistä tulevan kehityksen helpottamiseksi huoneesta.
jälkeen : Työn päättyessä tehdyt muutokset ovat merkittäviä! Sophie Texier ja Emilie Soulas saavuttivat hienon teknisen ominaisuuden muuttamalla tämän vanhanaikaisen huoneen upeaksi kylpyhuoneeksi, joka on moderni ja valoisa. Huoneessa otetaan täysin vastakohta Haussmann-tyyliin esittämällä raikas ja erittäin hienostunut tyyli: vesivihreät seinät sulautuvat harmonisesti kaapien vaalean puun ja lattialle asetettujen valkoisten laattojen kanssa. Arkkitehdit valitsevat yhteisymmärryksessä omistajien kanssa seinien värikkään mosaiikin, jonka etuna on ulkovalon heijastaminen ja tuoreuden lisääminen huoneeseen. Jälkimmäinen koostuu nyt tilavan kokoisesta suorasta kylvystä, lasioven sulkemasta suihkukaapista sekä kaksinkertaisesta pesualtaasta, jonka on kaataneet kaksi riviä kaappeja. Kaikki säilytysyksiköt on suunniteltu ilman kahvoja estetiikan ja harkinnan vuoksi. Kasvojen korkeudelle asetetut kaapit on varustettu peileillä ja niiden päällä on useita suunnittelijavaloja. Arkkitehdit ovat antaneet sijaintinsa ylpeyden yksinkertaisille linjoille ja materiaalien jaloille: uusi kylpyhuone on zen, samalla kun se on käytännöllinen ... veto on erittäin onnistunut!

Lisätietoja osoitteessa www.texier-soulas.fr