Hyödyllinen

Ennen / jälkeen: Järjestä keittiö värin mukaan

Ennen / jälkeen: Järjestä keittiö värin mukaan



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kolmannen lapsen saapumisen myötä Paul ja Virginie etsivät tilan ja Pariisin tripleksin parempaa optimointia. He kehottivat arkkitehti Aude Borroméeä, joka vastasi heidän pyyntöönsä, päätti jakaa radikaalisti alkuperäisen organisaationsa. Tulos: makuuhuoneet laskettiin yhdellä kerroksella, jotta ne voitaisiin sisällyttää uuteen pohjakerroksen ja keittiön uudelleenjärjestelyyn, kunnes siihen asti pohja löytyi huoneiston keskustasta. Avaamme ovet tälle värikkäälle ja hauskalle sivustolle, joka on täynnä kekseliäitä ja edullisia räätälöityjä ratkaisuja. alue: 47 m²

Pala kompostoitavaksi


ennen: Ennen Aude Borroméen väliintuloa voimme ensi silmäyksellä nähdä, että pohjakerros koostuu vain yhdestä huoneesta, jolla on antelias mittasuhteet. Se on oikeastaan ​​avoin huone, joka yhdistää olohuoneen ja amerikkalaisen keittiön. Oikealla on portaikko. Jälkimmäinen tarjoaa pääsyn makuuhuoneeseen yläkerrassa. Samoin voimme nähdä, että huoneessa on vain kolme ikkunaa. Siksi on hankala tuoda valoa avaruuteen. Lopuksi, etuovi sijaitsee vasemmassa yläkulmassa. Elementti, joka arkkitehdin on otettava huomioon osana huoneen kokonaismäärää.
Asettelun puolella huomaamme myös tilan menettämisen, joka johtuu keittiön asettamisesta huoneen takaosaan. Erilliset ja vanhanaikaiset huonekalut vahvistavat tätä tukehtumisen tunnetta. Vaikka ensimmäisestä silmäyksestä on vaikea huomata, keittiö on nykyisessä muodossaan nostettu verrattuna olohuoneeseen, joka hyötyy katon alla olevasta 3 metrin korkeudesta. Arkkitehdille koko saneeraushaasteena on "pitää tilaa tunne yllättämättä kuitenkaan savupiippuja". Tätä varten Aude Borromée päättää sijoittaa huoneen tälle pienelle korokkeelle ja vie keittiön loven alapuolelle.

Värikäs ja valoisa keittiö


jälkeen: Maisemien radikaali muutos! Aikaisemmin tumma, tungosta ja huonosti optimoitu huone on muuttunut nykyaikaiseksi, värikkäiksi tilaksi, jossa on vahva persoonallisuus värillisten bändien integroinnin ansiosta. Toiminnon palauttamiseksi jokaiselle tilolle arkkitehti päätti jakaa jokaisen huoneen alaluokkiin. Jos olohuone ei ole näkyvissä, ruokasali- ja keittiötila toisaalta on selvästi erotettu käytävästä ja makuuhuoneesta, piilotettu liukupaneelien taakse, työtason yläpuolelle.
Mitä keittiöön tulee, siitä on tullut todellinen tila erillään, täynnä värikkäitä, omaperäisiä ja edullisia ideoita. Näyttöä ovat läpinäkyvät liukuvat asetaattilevyt, jotka erottavat makuuhuoneen keittiöstä. Nämä urheilevat tätä värien kolmiosaa - josta on tullut asunnon yleinen säie - ja jättävät samalla tarpeeksi avoimuutta luomaan varjojen leikkiä makuuhuoneen sisustukseen. Luodakseen ilmavan ja sujuvan asuintilan, arkkitehti päätti piilottaa keittiövälineet kaappeihin tai viereisiin kapeisiin osiin. Mielenkiintoinen idea, joka mahdollisti käytettävissä olevan tilan tehokkaan optimoinnin. Kuten tämä pöytä, ruokailutila tarjoaa hienostuneen sekoituksen ergonomiaa ja huumoria. Kuten osoittaa tummansininen vuoraus, joka sijaitsee pöydän yläpuolella. Tämä on asennettu tällä tavalla antamaan käsitys siitä, että pöytä mahtuu seinään. Jos näin ei ole, se on kuitenkin suunniteltu liikkuvaksi ja sitä voidaan siirtää. Vastatakseen Paulin ja Virginien toivomaan varastointitarpeeseen arkkitehti rakensi kirjaston pöydän ja pienten hyllyjen yläpuolelle. Oikealla puolella pieni toimisto sulkee tilan puolella ja pysyy täysin avoimena olohuoneelle.
Arkkitehti Aude Borromée