Muut

Ennen / jälkeen: Värin tummentaminen ulkona

Ennen / jälkeen: Värin tummentaminen ulkona


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ulkopuoliset sisustus jätetään talossa usein huomiotta: yksityishenkilöt, jotka investoivat puutarhaan vain kesäkaudella, he eivät aina näe tarvetta kehittää ulkokäyttään kestävällä tavalla. Tämä lisätila on kuitenkin todellinen kauppa! Sen avulla voit rentoutua, lounasta, lukea tai levätä nauttimalla kesälämpöä ... Ulkotilan suunnittelu on Slowgardenin erikoisuus: perustaja Marseillen suunnittelutoimisto Claire Delahaye. projektit, jotka antavat mahdollisuuden hyödyntää ulkotilojen mahdollisuuksia, samalla kun pelataan rajoituksillaan. Kasvillisuus ja koriste jakavat parrasvaloa, koska tämä hieno toteutus vitamiinivärissä osoittaa meille.

Tuo pippuri ja väri

ennen : Kun Slowgardenin maisemasuunnittelijat löytävät ensimmäistä kertaa tämän pienen puutarhan rantojen ja kaupungin välisellä alueella, he huomaavat, että se kärsi useiden vuosien hylkäämisestä. Lattian seinät ja laatat ovat likaisia ​​ja ikääntyviä: omistajat ovat keskittäneet ponnistelut koko istutetulle alueelle jättäen terassin huonokuntoiseen. Jälkimmäisellä on kuitenkin monia etuja, jotka ansaitsevat korostuksen! Sen pinta on pieni, mutta erittäin toimiva ja jättää tilaa monille mahdollisuuksille muodonmuutos. Omistajat haluavat mukauttaa ulkotilansa ja palauttaa sen välimuistin: Useiden Slowgardenissa pidettyjen kokousten jälkeen he valitsevat kunnostuksen, joka sisältää terassin laajennuksen, tilojen parantamisen ja ulkokalusteiden vaihdon.
jälkeen : Useiden viikkojen työn jälkeen tehdyt muutokset ovat mahtavia! Claire Delahaye ja hänen tiiminsä ovat modernisoineet tämän pienen puutarhan täysin antamalla sille persoonallisuuden, josta puuttui. Maisemasuunnittelijat valitsivat yhteisymmärryksessä omistajien kanssa kauniin violetin sävyn seinille: tämä hämmästyttävä ja räjähtävä väri hämärtää puutarhan tavanomaisia ​​koodeja ja luo ”sisäpuolelta” -tehosteen. Omistajat voivat nyt nauttia terassistaan ​​todellisena olohuoneena: kesällä oleskelutilalla ja kauniilla teollisuus-inspiroidulla pöydällä tämä "ylimääräinen huone" tarvitsee! Materiaalien suhteen puu on valokeilassa. Eksoottisen puun terät ovat korvanneet vanhat, kuluneet laatat ja laajentavat ruokailutilaa nyt usealla neliömetrillä. Löydämme nämä samat terät vanhan muurauslähteen yläpuolelta, jotka on taitavasti siirretty ulkosohvaan.


Yksityiskohtainen arvostelu

ennen : Sisustamisen laiminlyöivät omistajat, joilla ei ollut aikaa eikä ideoita mukavan ulkotilan luomiseksi. Niiden pienellä terassilla on kuitenkin suuri potentiaali, ja siinä on monia elementtejä, joita maisemasuunnittelijat voivat ohjata Slowgardenista. Taloudellisuuden vuoksi nykyisiä rakennuksia ja huonekaluja on tarkoitus käyttää uudelleen niin paljon kuin mahdollista. Jotkut terassin osat, kuten kulunut varjo tai kivirajat, kuitenkin poistetaan. Ne palvelevat tulevaa koristelua, joka keskittyy väriin ja uudistettuun "uteliaisuuskaapin" tyyliin.
jälkeen : Tyylin ja persoonallisuuden palauttamiseksi tähän pieneen kaupunkipuutarhaan on tehty monia muutoksia. Claire Delahaye piti seinäsuihkulähteen vanhan kaulan alkuperäisellä kerubimuodollaan ja käytti sitä lähtökohtana seinän luomiseen boheemisella hengellä. Kuten taiteellisesti sommiteltu maalaus, tämä violetti seinä sisältää monia omistajille rakkaita koriste-elementtejä: hevosenkenkä, korit, peilit ja pienet seinäkoristeet kietoutuvat toisiinsa muodostaen uskomattoman uteliaisuuskaapin! Slowgardenin perustaja ajatteli myös omistajien mukavuutta asentamalla ulkosuihku Zen-hengellä: koostuen suihkukopista ja puupylväästä, jota ympäröivät mustat japanilaiset kivit, se antaa parille ja heidän vierailleen mahdollisuuden rentoudu kuumalla Marseille-iltapäivällä! Kokonaisbudjetti: 15 000 € Lisätietoja osoitteesta www.slowgarden.fr