Tiedotus

Ennen / jälkeen: Puu terassin lämmittämiseen

Ennen / jälkeen: Puu terassin lämmittämiseen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kun ulkopuolet ja terassi jätetään hylätyiksi, talo voi nopeasti saada vanhanaikaisen ja laiminlyödyn ulkonäön. Joskus riittää kuitenkin tärkeän elementin korvaaminen ulkotilan elvyttämiseksi! Tämän huomioon ottaen tämän pienen Marseille-talon omistajat kutsuivat ulkotilojen kehittämiseen erikoistuneen Slowgarden-viraston. Väsyneenä epäsäännöllisestä ja nuhjuisesta terassistaan, he halusivat pystyvänsä nauttimaan tarpeisiinsa paremmin sopivasta paikasta. Kuluneiden puulapojen ja huonosti sijoitetun viiniköynnöksen välillä Slowgardenin maisemanhoitajia odotettiin merkittävä työ! Tulokset kuvissa. Kokonaisbudjetti: 9 000 euroa

Harmonisoi ulkotila

ennen : Kun Slowgarden-suunnittelutoimiston perustaja Claire Delahaye vieraili ensin tässä pienessä talossa Marseillen keskustassa, hän näki heti ulkotilojen potentiaalin. Ne ovat muodoltaan ja muotoilultaan epäsäännöllisiä, mutta tarjoavat kuitenkin etuna, että ne mahtuvat monentyyppisiin asetteluihin. Puiset terät laskettiin maahan jo kauan sitten ja tarvitsevat kipeästi huoltoa. Haalistuneen ulkonäön lisäksi terassi urheilee kahta erityyppistä puuta, mikä pilaa yleisen estetiikan: Slowgardenille uskottu ensimmäinen projekti käsittää siis ulkopintojen yhdenmukaistamisen uudella lattiapäällysteellä. Omistajat haluavat myös voida nauttia terassistaan ​​todellisena olohuoneena; he eivät kuitenkaan pysty järjestämään rentoutumiseen suotuisaa nurkkaa terassinsa omituisen pinnan takia, joka on hiukan kadonnut asuntoryhmän keskelle: tämä on varustettu monilla vaikeasti hyödynnettävissä olevilla kulmilla, jotka eivät salli ei sohvan / nojatuolisarjan asentaminen.
jälkeen : Vastatakseen omistajien vaatimuksiin Claire Delahaye ja hänen tiiminsä ovat poistaneet kokonaan vanhat puiset lankut, jotka on sijoitettu maahan korvatakseen ne uudella pinnoitteella, joka on tehty pohjoisen männyn laudoista. Tämä jalo ja lämmin materiaali harmonisoi lopulta tämän pienen Marseille-talon ulkopuolet ja tarjoaa samalla sille luonteen, josta puuttui. Uusi asettelu sisältää nyt kesätilan, tilan lounaalle ja illalliselle sekä hienovaraisen nurkan, jossa grilli ja plancha istuvat. Lisää tilaa ei menetetä Slowgardenin maisemasuunnittelijoiden kekseliäisyyden ansiosta, jotka pystyivät hyödyntämään jäljessä olevia kulmia. Siksi on syntynyt uusia istutuskoneet, jotka on myös peitetty männynterillä täydellisen yhtenäisen esteettisyyden saavuttamiseksi. Jotta kasvilliset osat kostutetaan päivittäin, terassin alle on piilotettu automaattinen kastelujärjestelmä: PACA-alueen kuuma kesälämpö tekee tästä "enemmän" melkein välttämätöntä!

Yksityiskohtainen arvostelu

ennen : Mukavan pöydän ja sen klassisen laskun tuolien lisäksi ulkoista sisustusta ei oikeastaan ​​hoidettu. Kaikesta puuttuu loisto ja viehätys! Monia etuja on kuitenkin käsillä: Claire Delahaye antaa kokemuksensa tämän pienen kaupunkiterassin palvelukseen muuttaakseen sen viihtyisäksi ja lämpimäksi rentoutumisalueeksi.
jälkeen : Slowgaden suosi raittiutta väri- ja materiaalivalinnassa, jotta ei vääristetä paikan "klassista maaseutua". Ikääntyvä rapattu seinä on tarkoituksella jätetty omassa mehussaan vuosien varrella luonnollisesti luodun ja koko viehätysvoiman säilyttämiseksi. Vain viiniköynnökset on nostettu omistajien ja heidän vieraidensa liikkumisen helpottamiseksi. Jokainen voi nyt nauttia varjostetusta ja kauniisti sisustetusta ulkoa! Lisätietoja osoitteessa www.slowgarden.fr