Hyödyllinen

Ennen / jälkeen: Luo kaksi erillistä tilaa lastenhuoneeseen

Ennen / jälkeen: Luo kaksi erillistä tilaa lastenhuoneeseen



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tämän huoneiston omistajat halusivat tehdä nykyisestä makuuhuoneesta huoneen, johon mahtuu kaksi lastaan, Samia ja Victoirea, kahteen erilliseen tilaan. Ajatuksena oli, että jokainen voisi luoda oman kuplansa melko merkittävästä ikäerostaan ​​huolimatta. Siksi optimointi oli avainasana työn vaatimien kahden viikon aikana. Lasten makuuhuoneiden luomiseen erikoistuneelle Kidigreenille haaste toteutettiin käsi kädessä! alue: Huone kahdelle lapselle, 17 m² budjetti: NC * Kidigreen tarjoaa lastenhuoneen uusinnan alk. 1 500 € ilman Jätä 300 € käyntiin, projektitutkimukseen, piirroksen piirtämiseen ja korjaamiseen. Tämä summa voidaan vähentää rakennusurakoiden määrästä, jos projekti toteutetaan. * Ei ilmoitettu

Kaksi tilaa yhdessä


ennen: Huoneen koko on kohtuullinen, koska se on 17 neliömetriä. Huone oli päivitettävä sen lisäksi, että se oli suunniteltu uudelleen majoittamaan kaksi lasta, joilla on merkittävä ikäero: 8 vuotta. Omistajat halusivat luoda kaksi hyvin erillistä tilaa, jotta lapset voisivat elää omassa tahdissaan häiritsemättä toisiaan.
jälkeen: Pienelle tyttölle hytti tehtiin mittaukseen. Isolle veljelleen on perustettu toimistotila. Korkean lukemisen ja nukkumiskulman ansiosta Sam ei saa häiritä pientä sisartaan työskennellessään. Victoirelle se on kookospähkinätila, joka on ihanteellinen hyvien nukkumiseen, vaikka isoveljensä olisi läsnä makuuhuoneessa.

Tee tilaa ja valaise huone


ennen: Samin huone oli täynnä kaappeja, jotka vähensivät tilaa eivätkä tarjonneet tarpeeksi säilytystilaa. Seinien väri tummensi tilaa, mikä ei jo päästä paljon luonnollista valoa, koska siinä on vain ikkuna.
jälkeen: Nykyiset kaapit purettiin ja vuodevaatteet vaihdettiin. Seinäpinnoite uusittiin laastarilla ja maalilla Bayadèren hengessä vaaleanpunaisissa sävyissä pienimmälle.
Huonekalujen osalta vintage-kehto on havaittu antavan hiukan aitoutta. Koulupöytä ja tuoli on kunnostettu antamaan heille toisen elämän. Victoiren nukkuma-alueelle luotiin pieni ikkuna. Se mahdollistaa päivänvalon palaamisen osituksesta huolimatta. Väreille paneelit ja sininen antavat merihengen "Cape Cod".

Eristä huone lämmön säästämiseksi

ennen: Huoneistossa oli lämmöneristysongelmia, jotka piti korjata.
jälkeen: Valittiin luonnollinen lämmön- ja äänieristys. Itse asiassa Kidigreen on parantanut merkittävästi sisätilojen ilman laatua kunnostamissaan tiloissa lasten hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Materiaalien suhteen käytettiin siksi MDF: tä ilman liuottimia ja biologisia maaleja.
Stéphanie GOLDBERG - Kidigreen www.kidigreen.com