Vihjeitä

Ennen / jälkeen: Kolmen huoneen 65 m2: n huoneiston peruskorjaus

Ennen / jälkeen: Kolmen huoneen 65 m2: n huoneiston peruskorjaus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Remontti kunnioittaen nykyistä, mutta radikaalia tyylinmuutosta, tälle epätyypilliselle 65 m²: n asunnolle. Keittiöstä ruokasaliin ja kylpyhuoneeseen tämä yksilöllinen kolmen huoneen huoneisto on hyötynyt toisesta nuoruudesta sisustussuunnittelija Philippe Carillon, joka on sisustussuunnittelijaryhmän jäsen, käsissä. Esittely kuvia. pinta : 65 m²

Muodostunut käytävä


ennen: Kapea ja koristamaton käytävä hyötyy mukavasta aukosta, jota edellinen omistaja ei valitettavasti ollut hyödyntänyt. jälkeen : Tila on suunniteltu uudelleen lattiasta kattoon. Sisustussuunnittelija löysi erilaisia ​​vinkkejä luodakseen illuusion mahtavuudesta tähän pieneen käytävään: peilin asentamiseen, parketin asentamiseen vaakasuoraan ja ikkunan käyttöön, iso penkki.

Hyvin varusteltu keittiö


ennen : Irrotettavat ripustetut varusteet, liukuovet, heikko valaistus ja täydellinen harmonian puute toisen kerran tämän keittiön tarpeisiin. Ei kovin käytännöllinen eikä kovin toiminnallinen, se ei enää sovellu uusien matkustajien nykyaikaiseen käyttöön. jälkeen : Onnistunut kasvojenkohoaminen tähän keittiöön, jossa puu, metalli ja valkoinen väri ovat nyt olemassa tarkkuudella. Peilatut credenzat ja Philippe Carillon suunnittelemat erilaiset aukot auttoivat tuomaan valoa ja antamaan vaikutelman avaruudesta. Keskussaari puolestaan ​​muutti putken viereen, mikä vapautti tilaa pöydälle ja sen tuoleille ja loi siten ruokailutilan.

Olohuoneessa kylpee valoa


ennen : Aivan liian tumman katon pimennettynä olohuoneesta puuttuu selvästi selkeys ja valoisuus. Riippuen hyllystä ja seinävarastosta, huonosti järjestetty tila on tarkistettava kokonaan koskematta rakenteen kantavia osia. jälkeen : Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takka on säilytetty ja parannettu asettelulla, joka on tervetullut televisioon ja apulaitteisiin. Tila valaistettiin moitteettoman katon ja teollisuustyylisen valaistuksen ansiosta, nyökkäys metalliselle ruokapöydälle. Lopuksi, modernin inspiraation omaava nahkasohva ja nojatuoli tuovat kurinalaisuutta, jota vastapainottavat sohvapöydän kaarevat muodot.

Lämmin kylpyhuone


ennen : Työtaso ja huonosti viritetty pallo tummentavat jälleen hieman vanhanaikaisen kylpyhuoneen. jälkeen : Yhdenmukaisesti sovitetut neutraalit sävyt, tuoreet, mutta samalla lämpimät, tarjoavat kokoukselle melko tyylikkään nuotin. Puuta jäljittelevä posliini kivitavara on asetettu maahan noustessaan leveydelle ylöspäin kutsuen siten kulkevia vieraita hyvinvointiin ja rauhoittaen. Philippe Carillo, ryhmän jäsen Sisustussuunnittelijat Sisustussuunnittelijat