Hyödyllinen

Ennen / jälkeen: Uusi veranta talon uudistamiseksi

Ennen / jälkeen: Uusi veranta talon uudistamiseksi


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tällä kauniilla maalaistalolla on monia etuja: kaunis pinta, rauhallinen ja vihreä ympäristö ... ja veranta. Valitettavasti jälkimmäinen on rappeutunut ja merkitsemätön. Sen pitkä muotoilu vahingoittaa talon yleistä arkkitehtuuria ja antaa sille "pakatun" ilman. Vastauksena tähän ongelmaan Vérand'Art -toimisto ryhtyi korvaamaan nykyinen kuvittelemalla arkkitehtoninen projekti, joka sublimoi rakennuksen ulko- ja sisäpuolet. Tulos: täysin keksitty veranta, josta on yli 45 m2 ja henkeäsalpaava näkymä ympäristöön.

Uudet suunnitelmat tasapainottaa ulkoa

ennen : Kun Vérand'art-arkkitehdit tekevät alustavan luettelon talosta, he saavat heti tietoon nykyiseen verandiin liittyvät arkkitehtuuri- ja lämpöongelmat. Jälkimmäinen oli integroitu taloon useita vuosia sitten, ja sen materiaalit ovat nyt täysin vanhentuneet: veto ja kosteus imeytyvät kotiin, mikä tekee huoneesta päivittäin epämukavan. Omistajat ovat talvella kylmiä ja huone on ylikuumentunut kokonaan kesällä! Siksi Vérand'artin asiantuntemusta pyydetään näiden erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Arkkitehdit suosittelevat uutta, harmonisempaa rakennetta, joka on valmistettu edistyneistä materiaaleista: lasitettu osa rakennetaan Guardian-kaksoislasilla, jossa on vahvistettu lämmöneristys, mukaan lukien murto-osia hidastava järjestelmä. Katon lasitus koostuu Pasol-kaksoislasista, jossa on vahvistettu lämpöeristys, aurinkosäätimellä ja itsepuhdistuvilla järjestelmillä. Vahvistettuasi tulevan verannan suunnitelmat - litteä kattomalli, jossa kattoikkuna ja asunto kahdella rinteellä - työ voi alkaa!
jälkeen : Uusi arkkitehtoninen saavutus on täydellisessä sopusoinnussa talon kanssa, jolle se antaa todellisen kasvojenkohotuksen. Vahvistetulla lämmöneristyksellä se tarjoaa tällä kertaa valtavan olohuoneen, jolla on optimaalinen mukavuus. Omistajat ovat päättäneet asentaa uuden olohuoneensa tämän valtavan lasikaton alle, ruokailutilan ja toisen rentoutumiseen tarkoitetun tilan. Niiden rajaamiseksi, XXL-puu seisoo majesteettisesti sohvan takana. Tämä kasviveistos, joka on samanlainen kuin ajopuu, kaikuu ulkona olevaa kasvillisuutta ja lisää kokonaisuuden omaperäisyyttä ja kauneutta! Heti kun etuovi ylitetään, veranta antaa hämmästyttävän vaikutelman uppoutuneen puutarhaan, ikään kuin se olisi tullut taloon, näkymä on niin silmiinpistävä! Olohuoneessa on nyt erittäin tyylikäs muotoilu, joka jättää valokeilan kokonaan puutarhaan ja viereiseen terassiin. Se on keittiön puolella, jonka omistajat halusivat avata tilan yhdellä rajoituksella: talon rajaava betoninen reunus ja halu tehdä siitä talon todellinen jatko.
Huolellisen muuraustyön ansiosta veranta on nyt kiinteä osa taloa ja luonnollisesti osallistuu alkuperäiseen rakenteeseen. Tämän kauniin rakennuksen viimeistelemiseksi omistajat ovat suunnitelleet terassin kokonaan ja lisänneet ulkouima-altaan: täydellisesti harmoniassa olevan sisä- / ulkoyksikön, joka lupaa kauniita kesäpäiviä!
Lisätietoja osoitteessa www.verandart.fr