Tiedotus

Ennen / jälkeen: luo lastenhuone vanhaan keittiöön

Ennen / jälkeen: luo lastenhuone vanhaan keittiöön



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tässä pariisilaisessa kausiluonteisesti sisustetussa asunnossa omistaja halusi luoda toisen makuuhuoneen pitäen samalla suljettua keittiötä. Joten hän kehotti Sweet Home Staging -toimiston edustajaa Alexia Rhodieria luomaan uuden keittiön ja luomaan lapsen makuuhuoneen vanhaan keittiöön. alue: 7,64 m² alkuperäinen keittiö budjetti: 15 000 euroa veroineen uuden keittiön luomiseen ja 4 000 euroa keittiön muuttamiseksi makuuhuoneeksi

Siirrä keittiö olohuoneeseen


ennen: Tilan säästämiseksi ja asunnon helpommaksi vuokraamiseksi vanha keittiö oli muutettava lapsen makuuhuoneeksi. Uusi keittiö on siirretty osaan olohuoneesta. jälkeen:Ruokasali tuomittiin sulkemalla huone keittiön asentamiseksi. Olohuoneen ja eteisen väliset ovet on poistettu.
Sen tilalle luotiin väliseinät ja ovi asennettiin. Lattialla parketti on pidetty keittiössä yhtenäisyyden lisäämiseksi, kun taas seinät on maalattu valkoiseksi, jotta huoneeseen saadaan enemmän valoa.
Keittiö purettiin kokonaan siirtämiseksi olohuoneen puolelle, mikä vaati paljon LVI-töitä. Alexia Rhodier huolehti keittiön täydellisestä asettelusta: Ikean kaapit, pitkä työtaso, uudet laitteet ja suurempi ruokasali, joka toimii ruokasalina.

Vanha keittiö muuttui makuuhuoneeksi


ennen: Huoneiston vanha keittiö oli melko vanhanaikainen, sinisillä laattalattialla ja puuseinillä. Ei kovin toimiva lapsiperheille, ruokailutila oli rajoitetumpi. jälkeen:Keittiö oli alun perin 7,64 m2. Arkkitehti työnsi oikean seinän taaksepäin 50 cm taaksepäin tilan säästämiseksi, minkä ansiosta uudessa huoneessa oli 9 m2 kahdelle lapselle. Maan päälle laitettiin massiivitammeparketti, joka oli identtinen asunnon alkuperäisen parketin kanssa. Seinät on maalattu valkoiseksi (neutraalin värin ja helppo koskettaa vuokrauksen jälkeen).

Tilan optimointi kahdelle lapselle

ennen: Vanhan keittiön väliseinä oli purettava toisen rakentamiseksi. Omistaja halusi saada huoneessa kaksi sänkyä pienestä alueestaan ​​huolimatta. jälkeen: Arkkitehti valitsi kaksi erillistä vuodetta, jotka ovat vähemmän mahtavia kuin kerrossängyt.
Siirtämällä väliseinää makuuhuoneen suurentamiseksi, Sweet Home Staging -tiimi löysi kapean tilan teknisen pylvään takana. Alexia Rhodierillä oli siksi hyvä idea luoda hyllyjä koko korkeudelle, jotta ne toimisivat älykkäästi.
Lisätietoja on Sweet Home Staging -sivustolla,Alexia Rhodier