Kommentit

Ennen / jälkeen: Talon laajentaminen nykyaikaisella laajennuksella

Ennen / jälkeen: Talon laajentaminen nykyaikaisella laajennuksella


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tilan säästäminen on yksi sukupolvemme jatkuvista tehtävistä. Ihmiset arvostavat nykyään kauniita tilavuuksia, jotka antavat valon kiertää tarjoamalla suuria olohuoneita. Tässä pariisilaisessa esikaupunkitalossa omistajilla ei ollut tilaa ja etenkin huoneita riittävä määrä lapsilleen. Sisustus, joka on päivätty ja joka ei sovi hyvin perheen toiveisiin, oli myös tarkistettava kokonaisuudessaan. Siksi he kehottivat arkkitehti Ninon Jossetia laajentamaan seiniä suurentamalla nykyaikaisen tyylin laajennusta. Salauksen purkaminen. ennen : Tällä kauniilla esikaupunkitalolla on kaikki perhemajoituksen edut: kauniit olohuoneet, kaksi makuuhuonetta, täydellinen kellari ... Kuitenkin, että perhe on kasvanut, sen jäsenet eivät oikeastaan ​​löydä paikkansa Asunto 133m2. Omistajan unelma? Muunna se kellarissa nukkuma-alueeksi, jossa on kylpyhuone ja pesutupa, mikä mahdollistaisi heidän muuntaa pohjakerroksen tilan olohuoneeksi. Siksi he kutsuvat arkkitehti Ninon Jossetia tarjoamaan heille korjausratkaisun: Ensimmäisen vierailun jälkeen nuori nainen havaitsee useita haittoja. Talon vieressä oleva maa on erittäin jyrkkä eikä pysty kestämään rakennusta valtiossa; sen vuoksi se on tasoitettava, jotta saadaan aikaan riittävän suuri pinta, joka toimii perustana tulevalle jatkeelle. Toinen ongelma on esteettinen: omistajat todella haluavat nykyaikaisen tyylin laajennuksen, joka ei sovi yhteen talon klassisen arkkitehtuurin kanssa. On välttämätöntä, että tuleva rakennus integroidaan majoitustilaan, antamatta vaikutelmaa lisäyksestä alavirtaan.
Projekti : Useiden viikkojen tutkimusten ja luonnosten jälkeen Ninon Josset tarjoaa omistajille uuden talosuunnitelman, mukaan lukien kellarin täydellisen muutoksen. Jälkimmäistä suurennetaan laajennuksella, joka sijoitetaan jatkeeseen. Arkkitehti päätti hyödyntää uuden rakennuksen koko pinnan kuvitellessaan kauniin terassin sen yläpuolelle. Talon ulkopuolet on myös kunnostettu kokonaan. Ulkoiset puuportaat yhdistävät pohjakerroksen kellariin, samoin kuin toinen terassi, joka avautuu puutarhaan.
jälkeen : Uusi talo on saanut paljon nykyaikaisemman ulkonäön kunnostamisen ansiosta, jotka on nyt yhdenmukaistettu kellarikerroksen laajennuksen kanssa. Laatat ovat kadonneet paljon nykyaikaisemman alumiinikaton puolesta. Perinteiset ikkunaluukut on myös korvattu sisäisillä rullakaihtimilla, jotka ovat paremmin talon uuden tyylin mukaisia. Kellariin luodaan kolme kaunista makuuhuonetta, kylpyhuone ja pesutupa, mikä vapauttaa tilaa pohjakerroksessa, missä keittiö, olohuone, ruokasali ja toimisto sijaitsevat. mezzanine. Yhden vuoden työn jälkeen talon kokonaispinta-ala on kasvanut 133 m2: stä 361 m2: iin: pinta-ala lähes kolminkertaistunut perheen iloksi!

Kohdevalaisin ulkona

Tämän remontin vahva kohta on epäilemättä ulkomaalauksissa, jotka ovat hyötyneet todellisesta kasvojenkorotuksesta. Vanhan verannan ja jyrkän, esteettömän puutarhan sijasta, perheelle on nyt kaksi kaunista terassia: toinen on sijoitettu ensimmäiselle tasolle olohuoneeseen päin ja toinen makuuhuoneiden jatkeeseen. Metalliset vartalovartimet on kiinnitetty terassin jokaisen pylvään väliin vastaamaan nykyaikaista henkeä mineraalipuutteella. Maassa arkkitehti piti puuta lämpöä ja nykyaikaista linjaa varten. Värien suhteen valittiin yhteisymmärryksessä omistajien kanssa harmaasävy, joka vaihteli kiviharmasta antrasiitiin; nämä sävyt löytyvät talon sisällä huonekaluista, tietyistä metallisista elementeistä ja keittiöstä.

Sisustukseen puhaltaa nykyaikaisuuden tuuli!

Koriste oli pysynyt "omassa mehussaan" eikä vastannut perheen toiveita. Kaunis katedraalin olohuone korvaa nyt vanhat, vanhentuneet ja houkuttelemattomat ruokasalit. Tämän tuloksen saavuttamiseksi Ninon Josset päätti murtaa vanhan lattian, joka erotti pohjakerroksen ullakolta. Hyödyntämällä katon alla olevaa korkeutta nuori nainen moninkertaistaa tilavuudet ja tuo olohuoneeseen kauniin tilan tunteen. Koristeellisesti tähti jätetään materiaaleille: puupalkit ja massiiviparketti antavat huoneelle luonteen ja tuovat samalla vaikuttavan kosketuksen! Neutraalia sävyä korostavat oivallisesti kirsikkapunainen kosketus, joka tuo paprikaa ja modernisuutta koko oleskeluun.